» » » Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Yazar: admin
Tarih: 24 Nisan 2016
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Bu Uygulama Toplamda : 699 kez Okundu
Toplam Yorum Sayısı : 0

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit

Shkruaj

Zbuloni një mënyrë të yeniden për mësimin E shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues Interaktiv sjell mundësinë qe fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat E Alfabetit të Gjuhës Shqipe beni ndihmën E ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.Përmes aplikacionit fëmijët nuk mutlaka kene mundim mësimin per te shkruar shkronjat E alfabetit por yok të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën Kohe ta, Dük kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe Dük grumbulluar yje për Sukses më të madh.Per te bere CDO gjë edhe më atraktive Eshte përdorur muzikë dhe efekte E gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë QE fëmiu të ndihet sa bana afërt beni aplikacionin.Veçoritë kryesore:- Shkrimin e shkronjave në tabelë të Zeze beni Kater ngjyra të ndryshme, ku NESE shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa NESE Gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.


Etiketler : Trigonom sh.p.k. Eğitim ankdroid oyun android oyun apk apk oyun apk android apk Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Yorumlar
Yorum ekle

Yorumlar: